Kırklareli’nin Erklice köyü doğumlu Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ailesiyle birlikte, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u makamında ziyaret etti. Bulut’a hediye takdim eden ve görevinde başarılar dileyen Hacıoğlu daha sonra ailesi ve Başkan Bulut ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Bulut da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve değerli ailesi konuğumuz oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kırklareli’ndeki Mekanlar Ünlü İsimleri Ağırlayacak Kırklareli’ndeki Mekanlar Ünlü İsimleri Ağırlayacak

Ahmet Hacıoğlu Kimdir?

Ahmet Hacıoğlu 1966 Kırklareli doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Kırklareli ilinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Coğrafya Bölümünden 1987 Yılında mezun oldu. Afyon, Çankırı ve İstanbul İllerinde Öğretmen, Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, 2003-2011 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü, 2011–2013 tarihleri arasında Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü, 2013 - 2019 yılları arasında Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüttü. Şu anda Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapan Ahmet Hacıoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

311260,Whatsapp Image 2019 09 26 At 102505Jpeg

Editör: Ferdi Kurtbayram