Kırklareli Çocuk Hakları İl Komitesi, Babaeski Sosyal Hizmetler Merkezi ve Babaeski Belediyesi'nin iş birliği ile Babaeski'de 6 Mayıs Pazartesi Günü, Çocuk Şenliği düzenleniyor.

Kaynarca’da Tarla Yollarında Düzenleme Kaynarca’da Tarla Yollarında Düzenleme

Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonu'nda 6 Mayıs 2024 Pazartesi Günü saat 15.00 - 18.00 arası gerçekleşecek Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Şenliği için Babaeski Belediyesi, tüm çocukları davet etti.

Katılım ücretsiz olduğu etkinliğe; Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Kırklareli Üniversitesi Müzik Kulübü, Kırklareli Üniversitesi Toplum Gönüllüleri de destek veriyor.

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Babaeski Belediyesi olarak Babaeski Sosyal Hizmet Merkezi ve Kırklareli Çocuk Hakları İl Komitesi işbirliğiyle ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonu’nda Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Şenliği etkinliği düzenlenecektir.

Kırklareli Üniversitesi öğrenci kulüplerinin katılımı ile düzenlenecek olan Çocuk Tiyatro Oyunu, Konser, Yüz Boyama, Palyaço ve çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Tüm çocuklarımızı davet ediyoruz. Tüm etkinlikler ücretsiz olacaktır” sözlerini dile getirdi.

Editör: Şefik Kenar