11 Ocak Perşembe mübarek Regaip Kandili dolayısıyla bir araya gelen Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap ve CHP Üsküp Belediye Başkan Adayı Halil Çallı, birbirlerini tebrik ederek, seçim yarışında “başarılar” dileklerinde bulundular.

Hüseyin Kasap, “Üsküp’ümüze umut ve güven veren kazansın”

Regaip Kandili dolayısıyla bir araya geldiklerini ve seçim sürecinin demokrasi anlayışı çerçevesinde geçeceğinin altını çizen Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, “CHP Üsküp Belediye Başkan Adayı Sayın Halil Çallı ile beraberdik. Demokrasi anlayışımız çerçevesinde kardeşçe kırmadan bölmeden vatandaşlarımızın huzurundayız. Üsküp’ümüze umut ve güven veren kazansın. Takdir Üsküplü vatandaşlarımızındır” dedi.

419018907 18317350816186891 5736864542618956321 N

Halil Çallı, “Son söz elbet Üsküplü hemşerilerimizindir”

CHP Üsküp Belediye Başkan Adayı Halil Çallı da “Demokrasi yarışında önceliğimiz her zaman barışçıl, bütünleştirici ve adaletli davranmak olacaktır” diyerek şu sözlere yer verdi, “Üsküp Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kasap ile Regaip Kandili vesilesiyle bir araya geldik. Üsküp beldemize hizmet için çıktığımız bu demokrasi yarışında önceliğimiz her zaman barışçıl, bütünleştirici ve adaletli davranmak olacaktır. Üsküp’ümüzün mutlu, huzurlu ve refah dolu yarınlara ulaşmasında en çok katkıyı sağlayabilecek, çaba sarf edecek ve güven verebilecek olanın kazanmasını temenni ederim. Son söz elbet Üsküplü hemşerilerimizindir. Regaip kandilinizi kutlar, saygılar sunarım.”(Kadir Sinici)

Editör: Kadir Sinici