Kırklareli Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Kariyer Günleri Etkinliği'nde usta gazeteci Savaş Eskici, gençlere gazetecilik mesleğini anlattı.

“35 yıl içerisinde edindiğim deneyimlerimi paylaştım”

Etkinliğe katılım sağlamaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen Eskici; “Kırklareli Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Kariyer Günleri Etkinliği'ne katılarak, Gazetecilik Mesleğimde 35 yıl içerisinde edindiğim bilgi ve deneyimlerimi Halkla İlişkiler Bölümü'nün değerli öğrencileri ile paylaştım.

8A34Afa9 0214 40Bb B275 812C8D06Da4C

Düzenlenen etkinlikte; Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Şefi Tolga Şen, Kırklareli Belediyesi Kimyageri Çisem Çetinkaya Gogolar ile Kuaför Adem Uçar'da kendi meslekleri ile ilgili bölümlerde okuyan öğrencilere deneyimlerini aktardılar” dedi.

Etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Eskici; “Okul Müdürümüz Osman Çolak'a, Halkla İlişkiler Alanı Öğretmenlerimiz Eren Birsen ile Çisem Yılmaz'a, Kimya Alanı Öğretmenlerimiz Ebru Kumaş ile Gözde Kumcu'ya Gazetecilik Mesleğim ile ilgili bilgi ve deneyimlerimi aktarma fırsatını vermelerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Güfte Çanlı)

Editör: Güfte Çanlı