Kırklareli Valisi Birol Ekici, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Ekici mesajında şunları kaydetti;

“Halka en yakın yönetim temsilcisi olan muhtarlık kurumu, devlet ile vatandaş arasında önemli bir bağ kurma işlevini yerine getirmektedir. Muhtarlarımız, temsil ettikleri köy ve mahalle halkının tüm kamu kurumlarıyla olan ilişkilerinde etkin bir role sahiptir.

Kırklareli’nde görev yapan muhtarlarımıza; köy ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek devletin hizmet alanlarına erişimi konusunda üstün gayretleri, özverili çalışmaları ve başarılı faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bağlamda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımızla işbirliği içinde yürüteceğimizi bir kez daha ifade etmek isterim.

Vatandaşlarımızın derdine ortak olan, halkın tercihiyle ve seçimiyle iş başına gelmiş olan muhtarlarımızın kendilerine ve ailelerine sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” (Haber Merkezi)

1 (25)

Editör: Haber Merkezi