Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmetbey Güven Spor Vekili Av. Devrim Gündüz, "Kamuoyunda şike davası olarak bilinen soruşturmada gerek yerel basında gerek ulusal basında kulübümüz Ahmetbey Güven Spor ‘un adı o dönem futbolcusu (kaleci) olan şahsın soruşturma kapsamında şüpheli olması sebebi ile geçmektedir" sözlerini dile getirdi.

"Şikeden Zarar Görecek Olan Kulübümüzdür"

Kırklarelispor'da Gözler Fikstürde Kırklarelispor'da Gözler Fikstürde

Gerekli dilekçeyi adli makamlara verdikten sonra açıklama yapan Av. Gündüz, "Kamoyuna yansıyan ve şüphelilerin soruşturma kapsamında verdikleri ifadelerle, yapılacak olan şikeden zarar görecek olanın kulübümüz olacağı aşikardır. Görüşmelerin tamamı kulübümüze oynanacak maçı kaybettirmek üzere olduğu açıktır" ifadelerini kaydetti.

"Mağdur Sıfatı İle Bile Olsa..."

Şike davasına hiçbir şekilde dahil olmak istemediklerinin altını çizen Av. Gündüz, "Mağdur sıfatı ile bile olsa geçmişi başarılarla dolu, herkesin gıpta ile baktığı kulübümüzün adının basında faillerin ismi ile yan yana geçmesi bizi derinden yaralamıştır" dedi.

"Dilekçemizi Sunduk"

Konuya ilişkin dilekçenin gerekli makamlara sunduklarını ifade eden Av. Gündüz, "Şike kapsamında yürütülen soruşturmada faillerin spora karıştırdıkları şike lekesinin takipçisi olmak ve kulübümüzün bu olaydan doğrudan zarar gören olması sebebi ile soruşturmaya mağdur sıfatı ile müdahil olmak istediğimize ilişkin dilekçemizi Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığına sunduk. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerini dile getirdi.

Editör: Şefik Kenar