Gazze'de yaşanan dramın yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla daha üzücü bir hal aldığını dile getiren AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Canan Genim'e AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün ve AK Parti Kırklareli Kadın Kolları üyeleri de destek verdi.

"Gazze’de Anne Olmak"

Yaşanan zorlukların içinde anne olma sorumluluklarının çok daha fazla arttığına dikkat çeken Başkan Genim, "Pazar günü anneler günü. Günlerdir her yerde tatlı bir telaş yaşanıyor. Anneler Günü öksüzlerin ve evladını kaybeden annelerin de ağır imtihanı, fakat bir yandan da dünyanın orta yerinde, yanı başımızda Filistin’de, Gazze’de, Refah’ta yaşanan soykırım nedeniyle anne olmak hiç bu kadar zor olmamıştı" ifadelerini kullandı.

"Biz Çocuklarımızı, Onlar Çocuklarına Verecek Ekmek Bekliyor"

Yaşanan dramı gözler önüne serebilmek için Gazzeli annelerin yaşadığı zorlukların altını çizen Başkan Genim, "Biz bugün okuldan gelecek çocuklarımızı, Gazzeli anneler ise çocuklarına verecek bir lokma ekmeği bekliyor. Bizler karışmasın diye çocuklarımızın defterlerine, kitaplarına isim yazarken, Gazzeli anneler ise cesetleri teşhis edilebilsin diye çocuklarının kollarına isim yazıyor" dedi.