Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde (HEM) derslerinden sonra gittikleri kursta öğrendiklerini sergileyen minikler, ailelerinden ve öğretmenlerinden alkış aldı. Okul bahçesinde gerçekleşen programda sırayla gitar çalan öğrenciler, derslerinin yanı sıra kültür sanat etkinliklerine de bu yaşlardan zaman ayırmasıyla takdir topladı.

Programda kursiyerleri izleyip tebrik eden Kırklareli Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Turan Baş, minik öğrencilerin kurslarda öğrendiklerini izlemekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kursta Öğrendiklerini Gösteride Sergilediler

HEM'in çok geniş bir kurs yelpazesi olduğunu ifade eden Baş, "Halk Eğitim Merkezleri sadece yaygın eğitim planı çerçevesinde, halka yönelik değil. Örgün eğitim çağındaki öğrencilerin dersten sonra geri kalan zamanlarında da onları yönelik kurslar veriyor. Bu kurslar öğrencilerin, derslerinden sonra yapmış olduğu çalışmalardır. Yine bir modül üzerinden yapılır. Buradaki kursumuzun gösterisi de yine bu çerçevede planlanmıştır. Halk Eğitim Merkezi'mizin düzenlediği, ilkokul çağındaki, örgün eğitim çağındaki öğrencilerimizin katıldığı kurstur bu" sözlerini dile getirdi.