Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ortaokullar düzeyi deneme sınavında ter döken öğrenciler, aldıkları derecelerle yine okullarına büyük bir gurur yaşattı.

5, 6,7 ve 8. Sınıf kademelerinde ayrı ayrı dereceye girmeyi başaran öğrencilerin okulun başarı grafiğini daha da yukarıya çektiğine dikkat çekilen okul tarafından yapılan açıklamada, “6 Ekim Cuma Günü Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ve ilçemizdeki tüm ortaokulların katıldığı deneme sınavı sonuçlarına göre haklı bir gurur yaşıyoruz. Dört kademede ilçemizde iki öğrencimiz birinci, bir öğrencimiz ikinci ve bir öğrencimiz de üçüncü olmuştur.

5. Sınıflarda ilçemizde ikinci okulumuzda birinci olan 5/C Sınıfı Öğrencimiz Asrın Barlas Şuoruç

6.Sınıflarda ilçe birincisi olan 6/C Sınıfı Öğrencimiz Ahmet Balkan, 7.Sınıflarda ilçe birincisi olan 7/D Sınıfı Öğrencimiz Asya Yüksel, 8.Sınıflarda ilçemizde üçüncü okulumuzda birinci olan 8/A Sınıfı Öğrencimiz Umut Türüdü olmuştur.

Öğrencilerimizi, öğrencilerimizin ders öğretmenlerini ve ailelerini tebrik eden Okul Müdürümüz Kıyasettin Taşar ödüllerini öğrencilerimize teslim ederek başarılarının devamını diledi.(Kadir Sinici)

710d14fc-ebdc-4fbc-b71d-47d1ecae41dc

Editör: Haber Merkezi