Milliyetçi Hareket Partisi Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, DEM Partisi Eş Başkanı tarafından yapılan açıklamalara sert bir şekilde karşılık verdi.

Vural, yaptığı açıklamada, “Terörist sevicinin biri bizleri tehdit etme gafletinde bulunmuş, biz de ona hodri meydan diyerek Liderimizin sözleriyle sesleniyoruz; “Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi, müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Emre Vural, yaptığı açıklamada, DEM Partisi Eş Başkanının sözlerine hodri meydan diyerek sert bir tepki gösterdi. Vural, “Bir siyasi temsilcisinden gelen tehditkar açıklamalara sessiz kalmamız mümkün değil. Biz milliyetçi duruşumuzla bilinen bir partiyiz ve bu tür söylemleri asla kabul etmiyoruz. Hodri meydan diyoruz ve liderimizin açıkça ifade ettiği gibi, her türlü mücadeleye hazırız. Huzurumuzu bozmak isteyenlere karşı dimdik duracağımızı belirtmek isterim” dedi.

Vural ayrıca, “Siyaset, hoşgörü ve saygı çerçevesinde yapılmalıdır. Tehditlerle, şiddetle değil, sağduyu ve anlayışla sorunların çözümüne katkı sağlanabilir. Bu tür çirkin ifadeler, toplumda ayrışmaya ve gerginliğe neden olabilir. Bizim amacımız ise birlik, beraberlik ve huzurdur” şeklinde konuştu. Her iki parti yetkilileri arasındaki bu sert söylemler, ilçe siyasetinde tansiyonun yükselmesine neden olurken, bölgedeki diğer siyasi aktörler de olaya dair görüşlerini açıklamaya devam ediyor. (Ferdi Kurtbayram)

406376043 673812908280837 89665046921836893 N-1

Editör: Ferdi Kurtbayram