Yeni yılın gelmesine az bir süre kala vatandaşlar hediye seçimlerini yeni yıl temalı ürünlerden yana kullanmayı tercih ediyor. Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü de yeni yıl için hazırlıklarını bitirerek yeni yıl temalı ürünlerini Kırklareli İstasyon Caddesi’nde bulunan açtığı stantlarla görücüye çıkardı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle beklenen yılbaşı koleksiyonunda birbirinden özel temalı ürünler bulmak mümkün.

Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Esin Ataseven, açılan yılbaşı temalı stant ile alakalı yaptığı açıklamada, “Yeni yıl hazırlıklarının başlaması ile Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü de Yeni Yıl ürünleri üretimine başladı. Kırmızı, yeşil ve envaiçeşit renk ile stantlarda yerini alan ürünlerimiz, Kırklareli İstasyon Caddesi’nde sergilenmeye ve satılmaya başlandı. Sizleri bekliyoruz” Dedi.

Seramik, giyim, el sanatları, yiyecek gibi birçok alanda yeni yıl ürünlerinin üretimine başlayan Olgunlaşma Enstitüsü, bu el emeği ürünleri Kırklareli halkı ile buluşturmaya devam ediyor. Yoğun bir ilginin olduğu sergi, bugün ve yarın  Kırklareli İstasyon Caddesi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Ürünleri incelemek, zevkinize göre yeni siparişler oluşturmak için sizlerde yeni yıl sergisini ziyaret edebiliriz.  (Güfte Çanlı)  

Whatsapp Image 2023 12 21 At 14.18.55 (5)

Editör: Güfte Çanlı