Vali Ekici kutlama mesajında, 56. yıldönümünü kutlayan Kırklarelispor'un sevincini ve gururunu paylaştığını ifade etti.

"56 Yıl Önce..."

Trakya'nın En Eski Bayisinden En Modern Hizmet; Günay Vodafone Shop Trakya'nın En Eski Bayisinden En Modern Hizmet; Günay Vodafone Shop

Kırklarelispor'un 11 Haziran 1968 yılında kurulduğunu dile getiren Vali Ekici, "Kurulduktan sonra şehrimizin en önemli değerlerinden birisi haline gelen ve şehrimizin markası olan Kırklarelispor’umuzun kuruluş yıl dönümünü karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Gönül Verdiğimiz İçin Ne Kadar Övünsek Azdır"

Manevi değerlerin yüksek olduğu bir camia olduğuna vurgu yapan Vali Ekici, "56 yıl boyunca taraftarının başını daima dik tutan, tertemiz mazisiyle armasına gönül verenlerin gurur kaynağı olmuş, sevgi, fedakârlık, dayanışma, birlik ve beraberliği amaç edinmiş bir kulüp olan Kırklarelispor’umuza gönül vermiş olmakla ne kadar övünsek azdır" dedi.

"56. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun"

Vali Ekici kutlama mesajında Kırklarelispor'u ve taraftarını tebrik ederek, "Bu duygu ve düşüncelerle Kırklarelispor’umuzun 56. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha tebrik ediyorum. Bu vesileyle, uzun yıllar Kırklarelispor’umuza başkanlık yapan ve TFF Yönetim Kurulu üyesi 2. ve 3. Lig Kulüpleri Sorumlusu Volkan Can’a ve kurulduğu günden bugüne Kırklarelispor’umuza katkıları olan tüm kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik heyetlerimize, futbolcularımıza ve taraftarımıza şükranlarımı sunuyor, şehrimizin yeşil beyaz gururu Kırklarelispor’umuzun başarısına başarı katacağına yürekten inanıyorum" sözlerini ifade etti.

5 Kırklarelispor

Editör: Haber Merkezi