Değişenlerin Arasında Kırklareli Var Mı? Değişenlerin Arasında Kırklareli Var Mı?

Kırklareli İlahiyat Fakültesince düzenlenen etkinlikte Kırklareli Üniversitesi Yeşilay Kulübü tarafından hazırlık öğrencilerine bağımlılık eğitimi verildi.

Eğitim ile alakalı yayınlanan yazılı açıklamada; “Fakültemiz sağlıklı bir toplum için bağımlılık konusunda farkındalık yaratma çabalarını sürdürüyor. 07.05.2024 tarihinde, KLU Yeşilay Kulübü’nün değerli üyeleri, üniversite hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik etkileyici bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, bağımlılığın çeşitli türleri ve bu zorlu mücadelede yardım arama yolları üzerine bilgiler paylaşıldı” ifadeleri kullanıldı.

Ilahiyat Gr 7 05 2024 Fa102

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Şafak Yılmaz ve Hemşirelik Bölümünden Nargize Egemberdiyava bu önemli konuda bilinçlendirme yaparak, akranlarına destek olmanın yanı sıra, toplumumuzun geleceğine de katkıda bulunmuş oldular.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Canlı etkinlikle açıklamada bulunarak; “Bağımlılıkla Mücadele Fakülte Temsilcimiz Dr. Öğr. Üyesi Feim Gashi ve Yardımcısı Arş. Gör. Yakup Şahan Tekbaş'a ve etkinlikte emeği geçen herkese içten teşekkürlerimizi sunar, bu tür etkinliklerin farkındalığı artırarak devam etmesini dileriz” dedi.

Ilahiyat Gr 7 05 2024 2877B

Muhabir: Volkan Abuy