Yılbaşını evde sevdiklerinizle geçirmeyi düşünüyorsanız onlara unutamayacakları bir yılbaşı masası hazırlamaya ne dersiniz? Hem size hem misafirlerinize keyif verecek bir yılbaşı sofrası için ihtiyacınız olan malzemeleri sizler için derledik.

Yılbaşı gecesini evde ve sevdiklerinizle birlikte geçirmeyi düşünüyorsanız bu özel günde normalden biraz daha şık ve özenli sofralar kurarak misafirlerinize unutulmaz bir yılbaşı kutlaması yaşatabilirsiniz. Evde yaşanacak yılbaşı keyfinde en az yemekler kadar önem taşıyan masa düzeni için internet üzerinden size özel seçtiğimiz malzemelere göz atabilir ve ihtiyacınız olanları güvenle satın alabilirsiniz.

1- Kırmızı Masa Örtüsü ile şık sofralar için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

 Masa örtüsü seçerken nasıl bir konsept belirlediğiniz büyük önem taşır. Yüksek kaliteli plastikten üretilen Puricon Masa Örtüsü, sade fakat şık görünümü ile çok detay içeren masalar için doğru bir tercih olabilir. Su geçirmez yapısı sayesinde masanızı lekelere, çiziklere ve sıçramalara karşı koruyan ürünün temizliği de oldukça kolay. Kırışmaz kumaşı ile özel sofralarınız için kusursuz bir görünüm sunan masa örtüsü; beyaz, siyah ve lacivert olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile sizlerin beğenisine sunuluyor.

4-40

2-Noel Yemeği Peçeteleri ile çok daha renkli sofralar kurabilirsiniz.

Peçeteler yemek masası hazırlıklarının vazgeçilmez detaylarından biri olarak karşımıza çıkar ancak yılbaşı masalarının normal bir akşam yemeğinden farklı olması gerekir. Bu yüzden Amosfun Noel Yemeği Peçeteleri gibi yılbaşı temalı peçetelerden tercih edebilirsiniz. Yüksek kaliteli baskıya sahip peçeteler, canlı renkleri ve sevimli desenleri ile masanıza renk katar. Ayrıca Amosfun Noel Yemeği Peçeteleri yüksek emici gücü ve dayanıklı yapısı ile yılbaşı sofranız için ideal bir tercih olabilir.

Y

3- Yılbaşı Temalı Runner ile masanıza güzel bir dokunuş katabilirsiniz

Eğer yılbaşı sofranız için sade bir masa örtüsü seçtiyseniz renkli runnerlar ile yılbaşı ruhunu masanıza yansıtabilirsiniz. Yılbaşı Temalı Runner, kırmızı fonun üstüne yerleştirilmiş ağaç ve kar desenleri ile aradığınız ürün olabilir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun seneler boyunca kullanabileceğiniz ürün, pamuklu kumaşı ile kolay temizlenir. Sofranıza zengin ve tam bir görünüm kazandıran runner aynı zamanda masanızın düzenli ve toplu durmasını sağlar.

2-183

4- Kar taneli Bardak Altlıkları ile masanızı tamamlayabilirsiniz

Yılbaşı sofrası da dahil olmak üzere her davetin olmazsa olmazlarından biri de bardak altlıkları. Yılbaşı teması ile uyumlu kar tanesi tasarımına sahip Bardak Altlıkları, keçe yapısı ile nemi emer ve masanızı korur. Birinci sınıf malzemeden yapılan bu ürün kaymaz tabanı ve yüksek sıcaklığa dayanıklı yapısı ile beğeninizi kazanır. Eğer muhteşem bir yılbaşı akşamının ardından masanızın üstünde herhangi bir leke ya da iz kalmasını istemiyorsanız bu ürün sizin için doğru tercih olabilir.

5- Retro Metal Sütun Mumluklar ile masanıza şıklık katabilirsiniz

Yemek masanız yeteri kadar büyükse ve kalabalık bir misafir grubu ağırlamayı planlıyorsanız mum ve şamdanlar ile masanızı zenginleştirebilirsiniz. Klasik altın ya da gümüş detaylı şamdanlar kullanabileceğiniz gibi yılbaşı temalı ürünleri de tercih edebilirsiniz. Gukasxi Retro Metal Sütun Mumluklar, yılbaşını vurgulayan tasarımları ile aile yemekleri için sıcak ve güçlü bir atmosfer yaratır. Metal yapısı sayesinde senelerce kullanabileceğiniz ürün, birbirinden farklı tasarımlara sahip 4'lü set halinde gelir.

3-77

6- Yılbaşı Çiçeği ile yeni yıl ruhunu masalarınıza getirin

Yılbaşı masası için aksesuar seçimi söz konusu olduğunda tek seçenek şamdanlar ve mumluklar değil elbette. Küçük bir yılbaşı çiçeği, masanızı günlük yemek masası olmaktan çıkarabilir. Kokina Yılbaşı Çiçeği, sizin için doğru bir tercih olabilir. Cam vazo ile birlikte gelen çiçeği vazodan çıkarıp masanızın ortasına da serpiştirerek harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Unutmayın, yılbaşı masanızda kullanacağınız aksesuarlar tamamen sizin hayal gücünüze ve yaratıcılığınıza bağlı.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi