Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Çavuşköy’de yerel seçimlerde yeniden aynı göreve adaylığını koyan mevcut muhtar Mehmet Genç oldukça ilginç bir seçim kampanyasına imza atmış, gerçekleştirdiği çalışmaları göstermek, köyün yeni ve temiz yollarını sosyal medyada paylaşmak adına yola bal döküp yalamıştı.

Trakya'nın En Eski Bayisinden En Modern Hizmet; Günay Vodafone Shop Trakya'nın En Eski Bayisinden En Modern Hizmet; Günay Vodafone Shop

Genç; “Köy halkı için çalışıyoruz. Bal döküp yaladık. Çamur demeden çukura girdik. Kiremit aktardık. Cami hoparlörlerini tamir ettik. Badana yaptık. Logar temizledik. İşimizi severek yapıyoruz. Durmak yok yola devam. Kaliteli hizmet herkesin hakkı. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Köyümüze 34 dönüm arazi kazandırdık” diyerek 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlere yeniden aday olduğunu duyurmuştu.

Muhtar Mehmet Genç Çavuşköy halkından üçüncü dönem vizesini de alarak yeniden aynı göreve seçildi. Topladığı 55 oy ile üç rakibini de geride bırakan Muhtar Genç, köy halkına teşekkürlerini sundu.

Muhtar Mehmet 2

Editör: Ferdi Kurtbayram