Zafer Partisi Kırklareli İl Teşkilatı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde ve Hakkari’deki şehitler için yürüyüş gerçekleştirdi.

Yürüyüş Zafer Partisi İl Başkanlığı’nda başladı ve Özgürlük ve Demokrasi Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde son buldu.

“Milli hassasiyeti hatırlatmak için yürüdük”

Özgürlük ve Demokrasi meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunuldu sonrasında İl Başkanı Mehmet Ataman basın açıklamasını okudu. Ataman okuduğu basın açıklamasında; “Kırklareli Zafer Parti teşkilatı olarak çarşılarımızla, esnaflarımızla birlikte, gençlerimizle birlikte Milli hassasiyeti hatırlatmak için yürüdük. Bir kez daha Allah rahmet eylesin şehitlerimize. Mekanları cennet olsun. Bununla ilgili ülke olarak sadece Kırklareli değil, tüm ülkede birçok yerde zafer partisi İl teşkilatları yürüyüşler düzenliyor, hassasiyeti vurguluyoruz. Bazı kişiler “ülkedeki Karadeniz'i de Trakya'sı da çok rahat olmasın” diye demeç veren bazı partilerin bazı kişilerine bir hatırlatma yapıyoruz. Biz Kırklareli olarak evet rahat ve huzurlu, mutlu değiliz ama dimdik ayaktayız. Kimse bizim ülkemizde bizi tehdit etmesin. Allah şehitlerimize bir kez daha rahmet eylesin” ifadelerini kullandı. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy