Cihannüma Derneği Kırklareli İl Başkanı Muhsin Özer, Cihannüma Derneği Danışma Kurulu Başkanı Hikmet Yıldırım ve yönetimi, Kırklareli İli Karadenizliler Derneği Başkanı Başkanı Salim Küçük, Eğitim Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı Murat Baltalı, Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş ve yönetimi, Kırklareli Belediyesi Basın Birimi Personeli Erkan Gökçen, Alternatif Medya’nın 12. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bizleri ziyaret ederek, tebriklerini ilettiler.

DSC_0163

Kırklareli Alternatif Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım ile Alternatif Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erhan Baycan tarafından ağırlanan misafirler, Alternatif Medya’nın hem basın hem de açık hava reklamcılığında ilimizde çok önemli hizmetler verdiklerini dile getirdiler.

DSC_0159

Misafirlerini ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Kırklareli Alternatif Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım, 12 yıldır Kırklareli Merkez’de yayıncılık ve açık hava reklamcılığı yapan Alternatif Medya’nın yoluna emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

718f994e-ca30-44ee-a1ca-806d7e99f9cb

Ziyaretler karşılıklı başarı temennileri ve çekilen hatıra fotoğrafları ile tamamlandı. (Gülşah Ayyıldız)

Editör: Haber Merkezi