Persona-Karanlık” isimli kitabı ile büyük bir başarı elde eden Kırklareli doğumlu genç yazar Asena Nişikli, 30. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali’nde imza günü etkinliği gerçekleştirdi.

24 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de Sabahattin Ali Sokağına kurulan etkinlik sahnesinde okurlarıyla bir araya gelen yazar, burada hem kitabını imzaladı, hem de imzaladığı kişilerle bir süre sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Deb2F553 2Bda 420B 8300 Dcc070Fb7A8DAlternatif Gazetesi’ne açıklamada bulunan Nişikli;

Tarkan’la Yüzlerce Konser Veren Kırklarelili Müzisyen; TUNÇ ÇAKIR Tarkan’la Yüzlerce Konser Veren Kırklarelili Müzisyen; TUNÇ ÇAKIR

“Doğup büyüdüğüm memleketimde, eskiden arkadaşlarımla gezip eğlendiğim bu festivalde, şu anda kendi imza günümü yapıyor olmak benim için çok onur verici. Beni destekleyen bütün Kırklareli halkına çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte herkes yanımda oldu. Hepinize çok minnetarım.

Kitabıma gelen tepkiler hep beni motive etti. Çok güzel geri dönüşler aldım. Bu motiveyle inşallah bu yıl bitmeden iki kitap daha çıkaracağım. Tekrar herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

E626Ab7B 05Ad 4D86 A870 E49F1Beefa51

Editör: Ferdi Kurtbayram