Babaeski TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner ve Genel Sekreter Cenk Dönmez Yunanistan Edirne Konsolosu Aris Radiopoulos’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Babaeski TSO AB Projeleri çalışmaları kapsamında, Yunanistan Xhanti Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte yürüttülen,hazırlık çalışmaları tamamlanan Karbon Nötr Anlayışının ve Yenilenebilir Enerji Üretiminin Tanıtımını hedefleyen proje hakkında Radiopoulos’a bilgilendirmelerde bulunuldu.

Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!” Dedeoğlu Trakya’daki Acı Gerçeği Hatırlattı; “SULARIMIZ TÜKENİYOR!”

Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner’in Türkiye ve Yunanistan arasında ticari işbirliğinin ve dostluk ilişkilerinin artması için yapılabilecek ortak çalışmaların önemine değindiği ziyarette ayrıca ortaklaşa yürütülebilecek diğer projeler konusundada bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleşen ziyarette ayrıca üyelerden gelen talepler doğrultusunda,üyelerin Schengen Vize işlemlerinde karşılaştığı zorluklar dile getirilerek, çözüm konusunda Radiopoulos’tan destekleri talep edildi.

441927410 840723208080651 3811356826095330679 N

Editör: Şefik Kenar