Bulgaristan Haberleri

bulgaristan haberleri ve güncel bulgaristan gelişmeleri, bulgaristan ile ilgili tüm video, bulgaristan fotoğrafları ve bulgaristan haberleri Kırklareli Alternatif Gazetesi sitemizde


Spor

Babaeskili koşucular Remzi Narlı, Necdet Şirin ve Hasan Pazarcı Bulgaristan’da maratona katıldılar.

Yerel

Babaeski Balkan Türkleri Derneği, Bulgaristan Parlamentosu'nun aldığı karar ile yaşanan değişiklikleri duyurdu.

Eğitim

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Balkan Çalışmaları Anabilim Dalı tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç....

Yerel

Kırklareli'nde, Bulgaristan'dan kaçak yolla timsah derisi ve otomobil parçaları getirmeye çalışan 3 sanık hakkında 5 yıla kadar hapis istendi.

Yerel

Bulgaristan'dan Bulgaristan Erken Genel Seçimleri ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili Seçimleri öncesinde Babaeski Bulgaristan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne anlamlı...

Kültür-Sanat

Istrancaların simgelerinden zelenika(orman gülü) çiçekleri fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisi Bulgaristan’ın Gramatikovo köyünde gerçekleştirilecek.

Genel

TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen program ile iki ülke okulları arasında bağ kurulmak hedefleniyor.

Yerel

Kırklareli’nin sınır komşusu ve kardeş şehri Bulgaristan'ın Malko Tarnovo Belediye Başkanı İliyan Yanchev, Başkan Derya Bulut’u makamında ziyaret etti.

Yerel

Kırklareli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Bulgaristan'dan gelen minik konuklarını ağırladı.

Eğitim

Bulgaristan Varna Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Svilen Stolarov Kırklareli Üniversitesini ziyaret etti.

Asayiş

Bulgaristan'dan yasa dışı yollardan hurda altın ve döviz getirdiği iddiasıyla yargılanan sanığa hapis cezası

Spor

Kırklareli Gençlik Spor Kulübü sporcuları Rümeysa Derin Su Türe ve Ayşe Nur Barut; Bulgaristan’daki şampiyonadan madalyalarla ülkemize döndüler.