CHP’den iki dönem boyunca milletvekilliği görevinde bulunan Türabı Kayan Lüleburgaz Belediye Başkanı Aday adaylığını duyurdu.

Yaklaşan 2024 yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Türabi Kayan İddialı açıklamalarda bulundu.

Lüleburgaz’ın sorunlarını bildiğini ve çözümleri olduğunu belirten Kayan, “Askerlik yıllarım dışında zamanımı Lüleburgaz’da geçirdim. CHP Lüleburgaz’da Belediye Başkan Adaylığı başvurumu yaptım. Sizin yanınızda, sizin içinizde, sizden biriyim. Lüleburgaz’ın sorunlarını biliyorum. Çöp sorunu, trafik sorunu, dere sorunu, çevre yolu sorunu, Lüleburgaz’ın en büyük sorunları olarak gözüküyor. Mesleki bilgim, siyasi tecrübem ile Ankara’yı da arkamıza alaraktan Lüleburgaz’ın tüm sorunlarını en kısa zamanda çözeceğiz. İl Genel Meclisimizin benden istedikleri ne varsa hepsini yaptım. Bunların içinde Ceylanköy, Turgutbey Köprüsü, Yeşilpınar Köprüsü, Alacaoğlu Ergene Köprüsü, Vize’de 500 dekar asgari üzerinde kömür santrali kuracaklardı vazgeçirdim” Dedi.

“Ankara ile Lüleburgaz Arasındaki Buzları Eriteceğim”

Lüleburgaz’ın Başkan seçildiği taktirde çağ atlayacağını söyleyen Kayan, “Bu sokakların, bu meydanların, komşularımın mutsuz oldukları konuları da çok iyi biliyorum. Ankara ve Lüleburgaz arasında buzları eriteceğim, sorunlar çözülecek. Hayatım boyunca mücadele ettiğim gibi Kırklareli ve Çevre ilçelerimize yaptıklarımızı artık Belediye Başkanı olarak belediye hizmetlerinden yüksek derecede faydalanan, değişen ve gelişen Lüleburgaz’ı gelecek nesillere hep birlikte aktaracağız. Kollarımı sıvadım ben hazırım, görev bekliyorum. “Şeklinde konuştu. (Güfte Çanlı)

Editör: Güfte Çanlı