KIRKLARELİ; Başarılı Diş Hekiminin Oyunu Sahnede! KIRKLARELİ; Başarılı Diş Hekiminin Oyunu Sahnede!

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kırklareli Okulları'nın 2. Geleneksel FBOFEST etkinlikleri hızlı başladı. 10 Haziran Pazartesi günü birbirinden renkli aktivitelerin yapıldığı festivalin açılışında konuşan Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kırklareli Okulları Kurucusu Ferit Kaya topluma yön verecek önder kişilerin yetiştirilmesi yolunda el ele yürümeye devam edeceklerini söyledi.  Kaya konuşmasında, “Sayın protokol, saygıdeğer  konuklar, değerli öğretmenlerim, sevgili öğrenciler 2023-2024 yıl sonu etkinlik programına hepiniz hoş geldiniz.  Toplumlara yön veren, onları eğitimde ve hayatın her alanında ileriye taşıyan özel insanlar vardır. Bu kişilerin ortak paydası iyi eğitimli ve özgür düşünceli olmalarıdır.

Çalışmanın, emek harcamanın, taş üstüne taş koymanın hazzına varacak ve toplumumuza yön verecek önder kişilerin yetiştirilmesi yolunda el ele yürümeye devam edeceğiz. Hepinize keyifli saatler diliyor, sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” dedi.

Konuşmalar sonrasında öğretmenler ve öğrenciler tarafından özenle hazırlanan yıl sonu gösterileri yapıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler, veliler ve öğretmenler daha sonra Hüseyin Lozanlıoğlu, Uğur Özdilek, Alegro Band ve Blues of Rumeli konseri ile doyasıya eğlendiler.

448182432 885953453571558 1362632202464260171 N

İlk günkü programlara Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ve Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ta katılarak Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kırklareli Okulları Kurucusu Ferit Kaya başta olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Eğlence Bugün de Devam Edecek

2. Geleneksel FBOFEST etkinlikleri bugün de hız kesmeden sürecek. Yine yıl sonu gösterilerinin yapılacağı festivalde Kırklareli Modern Müzik Beşlisi, Kaan Zel ve Sinem Senna sahne alacak.

Editör: Kadir Sinici