Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kırklareli Okulları, geleneksel hale getirdiği FBOFEST'in ikincisini düzenliyor.

Festivalde Hüseyin Lozanlıoğlu, Uğur Özdilek ve Alegro Band, Blues Of Rumeli, DJ Hakan Erdemir, Kırklareli Modern Müzik Beşlisi, Kaan Zel ve Sinem Senna sahne alacak.

Doğru Tercih İçin Rehber Oluyorlar Doğru Tercih İçin Rehber Oluyorlar

48F05A1E 08Ed 4750 9Fe8 Aaa9D39235F7

“Mezun Öğrencilerimizi Yeni Hayatlarına Uğurluyoruz”

Etkinlikle alakalı Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kırklareli Okullarınca yayınlanan açıklamada; “Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz, 3 gün boyunca sürecek olan gelenekselleşen FBOFEST'in ilk gününde Hüseyin Lozanlıoğlu, Uğur Özdilek ve Alegro Band, Blues Of Rumeli ve DJ Hakan Erdemir bizlerle olacak. Müzik dolu bir akşam için okul bahçesinde yapılacak olan festivalimize tüm halkımız davetlidir.

FBOFEST'in ikinci gününde Kırklareli Modern Müzik Beşlisi, Kaan Zel, Sinem Senna ve DJ Hakan Erdemir ile eğlenmeye devam ediyoruz. Sizleri de bu eğlencede bize eşlik etmeye davet ediyoruz.

FBOFEST'in son gününde, mezun öğrencilerimizi yeni hayatlarına uğurluyoruz. Yetiştirmiş olduğumuz birbirinden değerli öğrencilerimizin yeni bir başlangıca adım atmalarının heyecanını ve gururunu yaşayacağımız bu günde, bu duyguları bizimle paylaşmak üzere tüm velilerimizi yanımızda görmekten onur duyacağız” ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Volkan Abuy