Askere gidecek Kırklarelili gençlerin düzenlediği eğlence organizasyonu, Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nda, büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Etkinliğe Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da katıldı.

“Vatan nöbetini tutma sırası evlatlarımızda”

7E186A58 Fac0 4Df3 996D Cc0E7302494E

Kesimoğlu burada yaptığı konuşmada; “Sevgili komşularım, arkadaşlarım. Çocukluktan beri birlikte koştuğum, top oynadığım dostlarım. Kırklarelimin eşit ve özgür insanları. Ortak paydaşları. Mutlu İnsanlar Kenti’nin özel ve güzel insanları. Merhaba. Bu güzel şenliğe hepiniz hoş geldiniz. Şeref verdiniz. Bu coşku ve heyecanla beni çok mutlu ettiniz, bağrınıza bastınız. Bu gecenin çok daha büyük bir anlamı var. Gençlerimizin vatan görevine uğurlanacağı bir gece. Bizler şerefimizle, onurumuzla cesaretimizle, gururla bu görevi tamamladık. Şimdi de vatan nöbetini tutma sırası evlatlarımızda. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun. Hepsi Allah’a emanet olsun. Dualarımız, iyi dileklerimiz, güzel olan her şey onlara feda olsun. Biz size, yine sizlerin mülkü olan Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nı açtık, sizler de bize gönüllerinizi. Çok teşekkür ediyorum” dedi.4D6A9E84 Bb36 4900 833C 3C47Dce75F0B

Başkan Kesimoğlu’nu aralarından görmekten dolayı büyük sevinç yaşadıklarını dile getiren gençler de; “Belediye Başkanımız her zaman halkın arasında. Bu gecemize de misafir olarak bizleri onurlandırdı. Kendisini çok seviyoruz” dediler. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy