Programa Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Şanlıdere Aloğlu, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem Ovacı Beji, birim yöneticileri ve akademik personel katıldı.

Törende, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem Ovacı Beji birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür gerçekleştirdiği açılış konuşmasında Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanlığı’nın kurulduğu 2019 yılından bu tarihe kadar çok iyi bir noktaya geldiğini dile getirerek şunları söyledi: “Bu sene 81 proje başvurusu ile ciddi bir rakama ulaştık. Her geçen yıl destek verilen proje sayısının arttığını görüyoruz. Bu rakamlar arkadaşlarımızın çabasını gösteriyor. Çalışmalarınız ve gayretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Gelecek yıl da aynı gayretleri göstererek hem başvuru sayımızı hem de başvuruların kabul oranlarını artırmayı hedefliyoruz. Daha iyi seviyelere gelmek için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Açılış konuşmalarının akabinde Öğr. Gör. Dr. Yasemin Keşkek Karabulut, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Yıllık Faaliyet Bilgilendirmesi sunumunu gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, sunumun ardından araştırma projesi yürüten akademisyen ve öğrencilerin tebrik belgelerini takdim etti. Tebrik Belgeleri Takdim Töreni, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi