2-331Arabesk Müziğin güçlü sesi Ümit Yaşar, 39 Keyfi Âlâ Sahne’de verdiği müthiş konser sonrasında Alternatif Medya binasını ziyaret etti. Mütevazi kişiliği, güçlü sesi aynı zamanda eğitimci kişiliğiyle milyonların sevdiği Ümit Yaşar ile hem Kırklareli konserini hem de müzik yaşantısını konuştuk.

“Buranın saflığı, güzelliği insanların yüzüne vuruyor”

Kırklareli’nde ilk kez Keyfi Âlâ Sahne konseri için geldiğini ve çok sevdiğini söyleyen Ümit Yaşar; “Anne tarafım zaten Saray’lı bu bölgenin insanını bilir, severim. Ama konsere gelmek nasip olmadı bir türlü yoğun çalışmaktan. Bu gelişimde çok memnun kaldım ama hakikaten büyük bir enerji. Bizleri yalnız bırakmadı Kırklareli halkı. Akşam çok güzel bir sahne yaptık, çok güzel bir konserimiz oldu.  Zaten buranın saflığı güzelliği insanların yüzüne vuruyor. Büyük ihtimalle Kırklareli’nden zor ayrılırız gibi geliyor, bundan sonra bol bol Kırklareli’ne geleceğiz” dedi.

Necmettin Ötün İle Bir Araya Geldiler

Kırklareli ziyareti sırasında Kırklareli’nin büyük değeri ve sesi Necmettin Ötün ile de bir araya gelen Ümit Yaşar; “Necmettin hocamızla daha önceden bir tanışıklığımız yoktu. Sosyal medyadan kendisini gördüm sonrasında hayran kaldım kendisine. Kendisine yazdım “Bir gün Kırklareli’ne gelirsem seni, bulacağım hocam” diye bugüne nasip oldu buluştuk. Oradan da değerli dostum Emre Yücelen’i aradım konuştuk, ortak paylaşımlarını biliyorum. Sohbet ettik hasret giderdik.  Necmettin Hoca bana göre bu bölgenin çok önemli bir değeri. Müthiş bir yetenek, Allah vergisi bir ses çok da mütevazi bir adam. İyi ki aramışım buluşmak nasip oldu” ifadelerini kullandı.

Hayat felsefesinden bahseden Yaşar; “Benim hayat felsefemde şu var. İşinizde ne kadar iyi olursanız ilk önce güzel insan olmak var. Ben bunları çok ön planda tutan bir adamım. Benim bütün felsefem insana yatırımdır. İnsanın içerisinde mütavazilik varsa gerisi çok güzel bir şekilde geliyor” sözlerini sarf etti.

1-637

“Kırklareli’nde Klip Çekmek İsterim”

Son klibi “Deli Gibi Yüreğime Zorsun”dan bahseden ve ileride Kırklareli’nden bir klip çekmek istediğini söyleyen Yaşar; “Son şarkımızı 14 Şubat Sevgililer Gününde sevdalılara ithafen çıkardık. Mayıs ayı itibariyle değerli büyüğüm Selami Şahin’e ait bir şarkıyı kliplendireceğiz. Okuması bitti. Kısmet olursa klibimize teşrif edecek kendisi. Mayıs ortası gibi yeni klibimizi çıkaracağız.

Kırklareli’nde de klip çekmek isterim. Türkiye’mizin her yeri çok güzel. Kırklareli de bunlardan birisi. Az önce dediğim gibi Kırklareli’ne ilk kez geldim henüz çok hakim değilim ama çok güzel bir yer. Klip de çekmek isterim çok da güzel olur” şeklinde konuştu.

Röportaj ve ziyaret sonrasında kendisine Atatürk’ün milli içecek olmasını istediği hardaliyeyi ikram ettik. Değerli sanatçı Ümit Yaşar’a ziyaretleri ve samimi açıklamaları için teşekkür ederiz. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy