Kırklareli Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısını bugün gerçekleştirdi. Derya Bulut Başkanlığında toplanan meclis, olağan gündemine geçmeden önce Belediye personeli içerisinde yapılan görev değişiklikleri konuşuldu. CHP Grubu yapılan bu değişiklikleri eleştirirken, MHP Grubu adına Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner’in açıklamaları dikkat çekti.

“Belediye personelimizin yer değişikliği ile alakalı gerçekten beklemediğimiz tepkilerle karşılaştık. Çünkü burada yaklaşık 960 kişiyle beraber çalışıyoruz. Biz sadece yer değişikliği yapılan değil, tüm personelimizin yanındayız. Bizim birinci önceliğimiz şehrimize hizmet etmektir. Vatandaşımızın hakkını korumak için buradayız” diyen Yamaner açıklamalarına şöyle devam etti;

“Bir örnek vermek istiyorum; Şantiyede bir büyüğümüz var. 2016 yılında bir evrak almış. Şoförlük yapamayacağına dair bu evrakı da müdürüne vermiş. Bu kişi başka da hiçbir iş yapmıyor. Raporu aldım, inceledim ve dedim ki; eğer bu kişi bu raporun altına imzasını atıyorsa, bunu emniyet birimlerimize bildireceğim dedim. Çünkü şahsın kendi arabası var ve kullanıyor. Ama iş Belediye’nin aracına geldi mi hastalanıyor, kullanmıyor.

O yüzden emin olun yaptığımız değişikliklerle ilgili elimizi vicdanımıza koyduk. Ve bundan sonra da olacak, çünkü olmak zorunda. Bunu lütfen bir algı operasyonu olarak görmeyin.”

“Ailemin Yanında Laf Attılar”

MHP Kırklareli’nde 3. Gün Bayramlaştı MHP Kırklareli’nde 3. Gün Bayramlaştı

Geçtiğimiz Pazar günü yaşadığı bir olayı da anlatan Kürşad Yamaner şöyle konuştu;

“Ailemle beraber 200 Konutlardaki parka, yeğenimin doğum gününü kutlamaya gittik. Belediye personelimizden de 3 kişi orada oturuyordu. “Merhaba arkadaşlar, afiyet olsun” dedim ve yerimize geçtik. Tam pastayı keserken, personelden birisi geldi ve ailemin yanında bana; “Helal olsun, adammışsın, sözünde durdun” dedi. “Anlayamadım” dedim. “Helal olsun, sözünüzde durdunuz” dedi ve üzerindeki temizlik görevlisi üniformasını gösterdi. “Ben sana ne söz verdim?” dedim. “Çöpe verdiniz beni” dedi. “Biz seni çöpe vermeyeceğiz diye söz mü verdik sana?” dedim. “Biz kimseyi işten çıkarmayacağız diye söz verdik” dedim. Sonra ailemin yanında birkaç saygısızlık daha yaptı. Ben de müdürüme durumu ilettim, tutanağını tuttuk.

Sosyal medyada muhalefet partisinin bizlere yaptığı yakıştırmalar nedeniyle artık ailemizin yanında laf atacak noktaya gelindi. O yüzden arkadaşlarımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz.”

D S C 0483-1D S C 0477

Editör: Ferdi Kurtbayram