Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, aşkta zor kararların arifesindesiniz ve yaşam size ikili seçenekler sunuyor. İstekleriniz ve zorunluluklarınız arasında yenilenmeye nereden başlayabileceğinizi duygularınızdan çok mantığınız gösterecek. İş ve para konusunda bugün endişe ve kuruntularınız tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, güne heyecanlı başlayacaksınız. Özgürleşmek ve sizi bağladığını düşündüğünüz bütün bağlardan ve hayatınızı zorlaştırdığını düşündüğünüz alışkanlıklardan kurtulmak için savaşacaksınız. Aslında isteklerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız yüksek ve sevdikleriniz sizi destekliyor. Özellikle sevgilinizin desteğini almak moralinizi yükseltecek.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bugün yanlış anlaşılmalara fazlası ile özen göstermelisiniz. İşiniz ile ilgili konularda kendinizi ifade ederken takınacağınız tavır olumlu İşlerinizi bile çıkmaza sokabilir. Özel yaşamınızda da kaygılarınızı kontrol altına almaz kuşkularla hareket ederseniz eş ya da sevgiliniz ile ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bugün sezgileriniz ve mantığınız uyum içinde. Bir süredir yaşadıklarınızın değerlendirmelerini yaparak yapmanız gerekenleri belirleyebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha açık görüşlü davranmalısınız. Bu süreç içinde yaptığınız işe bağlı olarak daha profesyonel yaklaşımlar sergilemelisiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bugün önemsediğiniz kişiler ile ilgilenecek ve değiştirmeyi arzu ettiğiniz bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçeceksiniz. Beslenme alışkanlığınızı, uyku düzeninizi veya gardırobunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için kuvvetli arzular duyacak ve kendinizi disipline etmek için gayret göstereceksiniz. Bu arada kendinizi fazla zorlamasanız iyi olacak.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugün ailenizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle onlara karşı kendinizi haksızlığa uğramış gibi hissedebilirsiniz. Ancak fazla tepki göstermemeye dikkat edin. İlişki içinde olanlar; partneriniz ile yaşayacağınız ufak pürüzleri kolayca çözeceksiniz. Yalnız olanlar; çevrenizde size ilgi duyan insanların duygularını tartıp değerlendirmeniz faydanıza olacaktır.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, bugün her zamankinden daha kararlı, cesur ve sabrın olgunluğuyla hareket eden bir ruh hali içinde olacaksınız. Maddi konularda yaşanan gecikmeler yerini hızlı gelişmelerle olumlu etkilere bırakıyor. Bu süre içinde deneyimlediğiniz özellikle insan İlişkilerinde kişilerin size gösterdiği tutumları oldukça iyi gözlemlediniz. Şimdi bu gözlemler doğrultusunda davranışlar sergileyecek size huzursuzluk veren kişilere karşı restinizi çekecek ve ilişkilerinizde radikal kararlarla düzenlemelerde bulunacaksınız.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bugün geçmiş günlere göre daha sakin geçecek bir gün olacak. Oradan oraya koşturmaktan çok kendinizi düşünmeye ve attığınız adımları değerlendirmeye vereceksiniz. Alacağınız önemli kararlar için hazır olun. Hoşlandığınız kişiye karşı pozitif bir imajınız var ve ilgisini çekmeyi başardınız. Sizinle tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyor.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, kaygılar ile güne başlayacaksınız. Endişelerinizi çevrenize yansıtmaktan kaçının ve hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin. Duyduğunuz haberler ve karşılaştığınız kişiler duygularınızın derinleşmesine neden olacak. Ancak sevdiklerinizin ilgisi ve dostlarınızın desteği ile moraliniz yükselecek. İsteklerinizi rahat ve anlaşılır bir biçimde ortaya koymalısınız. İkna edici ve etkileyici olacaksınız. Ancak hırslı ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Makul olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, bugün işiniz ile ilgili konularda fikirleriniz kabul görecek. Planlarınız ile ilgili destek alarak kendinizi geliştirme fırsatını bulacaksınız. Yakın çevreniz veya aileniz ile ilgili konularda daha hassas hareket etmeniz gerektiğini bir kez daha anlayacaksınız. Bencil davranışlarınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün sizi önemli bir karar bekliyor. Küçük bir karar olmasına rağmen çok üstünde duracaksınız. Çok özlediğiniz bir arkadaşınız ile karşılaşabilirsiniz. Yeni bir yakınlaşma söz konusu olabilir. Yalnız olanlar; bu dönemde çevrenizde size ilgi duyan kişilerin sayısı artabilir. İlişkisi olanlar; partnerinizin sağlık sorunları sizi de etkileyebilir.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün çalışma arkadaşlarınız ile eleştiriden uzak ve ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız pek çok avantajı beraberinde getirecek. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insana yeteri kadar söz hakkı tanımıyorsunuz. Benim fikrim diye ısrar etmektense söylenenleri ve olanları olduğu gibi, tarafsız bir şekilde görmeye çalışmalısınız. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi