Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Enerjiniz giderek yükseliyor. Hem aşk hem de parasal çalışmalarınız artıyor. Birlikteliği olmayanlar; hoşlandığınız kişi herkesten yardım isteyebileceği bir konuda sadece sizden yardım isteyebilir, hazırlıklı olun.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, iş ve özel hayatınızda huzursuzluklar için sakinleşmeli ve ilişkilerinizi zedeleyecek tavırlardan sakınmalısınız. Öfkenize yenildiğiniz takdirde yeni yeni düzelmeye başlayan ilişkilerinizi alt üst edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda acele kararlar vermemeniz gereken bir gündesiniz. Ayrıntılara önem verin, araştırmacı davranın ve iyice emin olduktan sonra kararlar alın. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın fikirlerini önemsemelisiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, parasal konularda daha sabırlı davranmanız gerekecek. Duygusal açıdan güzel olana sahip olma isteğiniz yükselebilir. Bu ister karşı cins olsun ister hayatın zevk veren tüm olguları fark etmeyecek. İlişkisi olmayanlar; hoşlandığınız kişi için çalışmayı biraz bırakıp kendinize zaman ayırmalısınız.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, iş hayatınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz ve bu etkiyi duygularınızla değil mantığınızla değerlendirdiğinizde şu anda bulunduğunuz noktadan çok farklı bir yerde olacaksınız. İş temponuz bir hayli artacak, durgun geçen yılları geride bırakmanın coşku ve heyecanı sizleri her zamankinden daha da güçlü kılacak.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, bugün hem maceracı, hem de tedbirli olacaksınız. İçinizde iyi duyguların yükselmesi, üstlenmekten çekindiğiniz sorumluluklara daha istekli yaklaşmanızı sağlayacak. Fakat ilginç fikirleriniz olabilir ve hem arkadaşlarınızı, hem de önemli kişileri etkileyebilirsiniz. Bu arada heyecanınızı denetlemeniz gerekiyor. Karşılaştığınız kişiler ve alacağınız teklifler sizi heyecanlandırabilir. Gelişmeler olması gerekenden daha yavaş olsa bile isteklerinizi gerçekleştirmek için çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, bugün karşılaştığınız olaylar sizi tedirgin edebilir ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Ancak sezgilerinize güvenin ve olayları bir kez daha gözden geçirin. Belki de sizin düşündüğünüz kadar endişe veren bir durum yoktur. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişi size başkalarından daha farklı gözle bakar oldu.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, mantıklı ve kararlı bir tavır içinde olmanız gerektiğini biliyorsunuz ve gerçekçi tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de önemli kişileri etkileyeceksiniz. Aniden değişen olaylarla birlikte duygularınız da değişiyor ve düşünceleriniz derinleşiyor. Gelişmeler beklediğinizden daha farklı olabilir ve geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Alıştığınız davranış biçiminizi değiştirmeyi başarabilirseniz, olaylar sizin istediğiniz yönde gelişebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, meslek hayatınızda farklı bilgiler edinebilir, kendinizi belli bir grubun içinde cesaretle gösterebilirsiniz. Liderlik gücünüz yükseleceği için etrafınızdaki insanlara öncülük yapabilirsiniz. Evli olanlar eşleriyle maddi konularda kararlar alabilirler. Alınan kararların olumlu sonuçlanabilmesi için çok açık ve net bir dille birbirinize fikirlerinizi beyan etmelisiniz. Bekar olanlar ise, hayatınızın kadını ya da erkeği ile karşılaşacaksınız. Hatta ilk kez gerçek aşkı yaşayabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, iş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zam alabilir, görev değişikliği ya da yeni bir pozisyonun içinde yer alabilirsiniz. Cesaretli davranın ve size sunulan fırsatları anında değerlendirin. Aşk hayatınızda ise tutku ve heyecan yeni başlangıçlarla ruhunuzu sarıyor. Sevginizi paylaşın, ifade edin ve sevgi tek taraflı yaşandığında kısırlaşır bunu aklınızdan çıkarmayın. Zamanla yarışmak yerine zamanı aşkla şekillendirip anlamlı kılın.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, duygularınızı bugün kendinize saklamalısınız ve olayların gelişmesini sabırla beklemelisiniz. Kararlı ve sabırlı tavırlarınız ile hem önemli kişileri etkileyecek, hem de beklediğiniz yardımı alacaksınız. Geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız ve sorumluluklarınızı yerine getirmek bugün size zor gelmeyecek. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik gelişmeler yavaş olsa bile istediğiniz yönde olacak ve yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçeceksiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bugün harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Geleceğini düşündüğünüz bir paraya güvenerek borç altına girebilir ya da çok gerekli olmadığı halde bir yakınınızın maddi taleplerini karşılayarak kendinizi oldukça zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Aşk hayatınızda siz ve sevdiğiniz insan aynı değerlerde buluşacak ve oldukça uyumlu olacaksınız.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bugün sizin için duygusal konularda partnerinizle yaşadığınız sıkıntılardan çok parasal anlamda içine girdiğiniz çıkmaz durum önem kazanacak. Yapmanız gereken ödemeler sizin için ciddi bir sorun haline gelebilir. İlişkinizle bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Yalnız olanlar; hoşlandığınız kişinin size olan ilgisi artıyor. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi