Bulgaristan’dan ilimize gelen heyet Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu. 9 Haziran’da gerçekleşecek seçimler için Kırklareli’nde temaslarda bulunan heyeti; Dernek Başkanı Erol Ateş ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Ziyarete katılanlar içerisinde Belediye Başkanı Derya Bulut ve Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner de yer aldı.

444935316 3817340875253423 3630850027864247759 N

Dernek Başkanı Erol Ateş ziyaret ile ilgili konuşarak; “Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği olarak dün akşam, 9 Haziran Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan Cumhuriyeti Parlamentosu ve Avrupa Parlamentosu seçimleri dolayısıyla İlimize gelerek Dernek binamızda Camiamız ile buluşan, Bulgaristan Cumhuriyeti Burgas Milletvekili ve 1.ci sıra Milletvekili Adayı Sayın Sevim Ali, DPS(HÖH) Burgas İl Başkanı Sayın Mehmed Hamid, DPS(HÖH) Burgas Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Şabanali Mustafa ve Bu buluşmada yoğun programına rağmen bizlere eşlik eden başta Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Derya Bulut, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kürşad Yamaner, Çorlu Belediye Başkan Yardımcımız aynı zamanda Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya sorumlusu Sayın Güner Çetin, Bal-Göç Trakya Lüleburgaz Dernek Başkanı aynı zamanda Lüleburgaz Meclis Üyesi Sayın Veli Öner, Balkanların sevilen ses sanatçısı abim Faruk Yılmaz, geçmiş dönem Dernek Başkanlarımız Varol Şen, Mehmet Molla, Cemil Birtane, Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Camiamız ile birlikte ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

428687850 3817345698586274 6296984636077169340 N

“Üzerimize Ne Düşerse Yapmaya Hazırız”

9 Haziran’da ilimizde de gerçekleşecek seçimlerle ilgili konuşan Ateş; “Program protokol konuşmalarıyla başladı ve ilerleyen saatlerde soru cevap şeklinde devam ederek sıcak bir ortam içerisinde oldu ve birçok kişinin Bulgaristan'daki sorunları ile ilgili konulara cevap verilmeye çalışıldı. Son olarak el broşürleri dağıtılarak uzun uzun 9 Haziran 2024 yılında Bulgaristan'dan gerçekleşecek olan Avrupa Parlamentosu ve Milletvekili seçimleri misafirlerimize anlatılarak niye oy kullanmamız gerektiği ve neden Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'nin bu defa mecliste olması gerektiği ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

“Boşa Akan Yağmur Suları Değerlendirilmeli!” “Boşa Akan Yağmur Suları Değerlendirilmeli!”

Değerli misafirlerimize bizleri sayıp geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşan seçimlerde kendilerine başarılar diliyor ve burada üstümüze düşen ne varsa yapacağımızı beyan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Volkan Abuy