Serhat Ünver

Tüm Makaleleri

Serhat Ünver

RIPLEY

Patricia Highsmith’in aynı adlı suç romanından uyarlanan Ripley; muhteşem atmosferi, sunduğu hikaye ve sinematografisi ile bir başyapıt konumunda.

THE PLEDGE (SÖZ)

Jack Nicholson’ın başrolünde oynadığı The Pledge (Söz) küçük bir kızın vahşice öldürülmesi sonucu amansız takiple katili yakalamaya çalışan bir adamın hikayesini ustalıkla anlatıyor.

EUROLEAGUE’DE ZAFERİN RENGİ SARI LACİVERT

Fenerbahçe Beko, Euroleague’in 30. haftasında kendi salonunda karşılaştığı İspanyol devi Barcelona’yı 88-74 mağlup ederek ilk 4 yolunda büyük bir adım attı.

QUIZ SHOW (ŞİKE)

Robert Redford tarafından yönetilen Quiz Show (Şike) şov dünyasının karanlık tarafını vurucu bir şekilde ele alıyor.

BELFAST

Kenneth Branagh’ın yazıp yönettiği 7 dalda Oscar adayı olarak gösterilen ve en iyi özgün senaryo dalında ödüle ulaşan 2021 yapımı Belfast, sosyo-politik gerilimlerin zirve yaptığı 1960’ların sonunda g...

FENERBAHÇE’DE SCOTTIE WILBEKIN’IN GECESİ

Üstünlüğün tam 25 kez el değiştirdiği muazzam mücadelede kazanan Fenerbahçe Beko oldu.

YAŞASIN CUMHURİYET

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

EUROLEAGUE’DE GALİBİYET GECESİ

Euroleague'nin 3. haftasında Panathinaikos’u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe baştan sona üstün oynadığı maçta rakibini 83-69’luk skorla mağlup etti.

DO NOT DISTURB

Karakomik Filmler ile Cem Yılmaz’ın sinema anlayışında köklü değişiklikler yaşandı. Mizahtan çok psikolojik dram ve kara komediye ağırlık veren hikaye anlatımını ise ön plana çıkaran sanatçı son olar...